Späť

Obuv pre celú rodinu - toto sú naše návrhy

Nemôžete si vybrať? Pripravili sme si pre vás výber zdravotnej obuvi Leons.

Obuv pre celú rodinu - toto sú naše návrhy

Nemôžete si vybrať? Pripravili sme si pre vás výber zdravotnej obuvi Leons pre Vás, pre neho, pre najmladších aj najstarších členov rodiny. Všetky modely sú dostupné na našom e-shope www.leons.cz / www.leons.sk. Ak si pri výbere nie ste niečím isté a potrebujete radu môžete nám poslať otázku na sociálnych sieťach alebo nám môžete zavolať na +420603282200. Radi sa s vami spojíme.

Dámske sandále a papuče

Ženy sú neprekonateľné vo vyberavosti! Preto náš výber zúžime na osem modelov, ktoré sa podľa nás rozhodne oplatí si zaobstarať.

Dámské boty

Pánske sandále a papuče

Pokiaľ ide o výber zdravotnej obuvi pre mužov, je výber oveľa jednoduchší. Muži sú predovšetkým praktickí, preferujú topánky pohodlné a v jednoduchom dizajne. Vybrali sme štyri obľúbené modely pre mladších mužov.

Pánské sandále

Detské sandálky

Deti majú bezpochyby najväčšiu radosť zo sladkostí a hračiek, ale rodičia a starí rodičia vedia, že sa dá míňať rozumnejšie :). Veľkou starosťou dospelých je, aby sa detská noha vyvíjala zdravo!

Dětské sandále

Sandále a papuče pre starých rodičov

Na nich nesmieme zabudnúť! Prarodičia sú SOS službou pre malé i veľké deti po celý rok. Zasypávajú nás láskou a pozornosťou, takže niekedy je čas ukázať im, že nám na nich tiež záleží.

Pri výbere obuvi pre seniorov myslite na pár vecí: aby bola pohodlná a pokiaľ možno, aby dokázala odpovedať na konkrétny problém, ako je napríklad dámsky model COMFY s pružnou neoprénovou vsadkou, ktorá zaisťuje pohodlie a prináša úľavu od bolesti aj ženám, ktoré trápia halluxy.

Sandále pro prarodiče

Dôležitá je aj stabilita a bezpečnosť v podobe protišmykovej podrážky. Predstavujeme Vám našu ponuku dámskej a pánskej obuvi pre seniorov.

 

Dúfame, že sme vám svojimi návrhmi pomohli s výberom. Leons Vám praje krásnu jar!