Späť

Pracovná obuv, v ktorej sa budete cítiť dobre

Keď sa povie pracovná obuv, každý si vybaví nevzhľadné vysoké topánky

Pracovná obuv, v ktorej sa budete cítiť dobre

Keď sa povie pracovná obuv, každý si vybaví nevzhľadné vysoké topánky s kovovou špičkou. Lenže čo nosiť do kancelárie? Na trhu nájdete nesmierne množstvo dámskej pracovnej obuvi pre všetky zamestnania. Dnes by som vám rada predstavila naše modely s pracovnou certifikáciou vhodné na prácu v kancelárii alebo dokonca v nemocnici.

Pracovná obuv dámska

Všetka certifikovaná obuv značky Leons je vyrobená z prírodnej do hladka spracovanej kože. Stielka je tiež potiahnutá prírodnou kožou, ktorá vydrží, je priedušná a odvádza vlhkosť. Sú vybavené podrážkou, ktorá má vynikajúce tlmiace vlastnosti a je vyrobená z pružného materiálu, ktorý rozdelí zaťaženie a tlmí nárazy a nerovnosti povrchu pri chôdzi. Navyše majú protišmykovú anti-shock podrážku chrániacu pred pádom na mokrej podlahe.

Otvorené modely

Model Iris

model Iris

Šľapky skvele držia na nohe vďaka dvom nastaviteľným pásikom na suchý zips. Vďaka dostatočnému priestoru pre prsty je táto obuv vhodná aj pre osoby s halluxami. Výplň stielky tvorí mäkký gél, podporujúci prirodzený tvar chodidla, preto sú vhodné aj pre osoby, ktoré trápia ploché nohy. Dostupný je vo farebných variantoch: béžová a biela.

Model Maja

model Maja

Skvele drží na nohe vďaka dvom nastaviteľným pásikom na suchý zips. Vďaka dostatočnému priestoru pre prsty je vhodná aj pre osoby s halluxami. Výplň stielky tvorí mäkký gél, podporujúci prirodzený tvar chodidla, preto sú vhodné aj pre osoby, ktoré trápia ploché nohy. Dostupný je vo farebných variantoch: biela, perla, béžová, červená, oranžová, šedá-citrón a béžový kvet.

Uzavretá pracovná obuv

Model Luna

model luna

Majú nastaviteľný pásik cez priehlavok zaisťujúci fixáciu Vašej nohy za akýchkoľvek okolností. Zvršok a priehlavkový opasok sú vyrobené z prírodnej do hladka spracovanej kože. Prírodný materiál a perforácia hornej časti zaisťuje priedušnosť. Je vhodná aj pre osoby s halluxami. Výplň stielky tvorí mäkký gél, podporujúci prirodzený tvar chodidla, preto sú vhodné aj pre osoby, ktoré trápia ploché nohy. Dostupný je vo farebných variantoch: béžová, modrá, biela, čierna, červená, perla, koral a svetlomodrá.

Model Crura

crura

Zvršok a priehlavkový pásik sú vyrobené z prírodnej kože, tá je spracovaná do hladka. Nastaviteľný pásik cez priehlavok zaisťuje fixáciu Vašej nohy za akýchkoľvek okolností. Prírodný materiál a perforácia hornej časti zaisťuje priedušnosť. Je vhodná aj pre osoby s halluxami. Výplň stielky tvorí mäkký gél, podporujúci prirodzený tvar chodidla, preto sú vhodné aj pre osoby, ktoré trápia ploché nohy. Dostupný je vo farebných variantoch: tmavo modrá, šampaň, čierna, biela, perla, mint, strieborná, koral, svetlomodrá, žltá a béžový kvet.

Model Lyra

model lyra

Vhodnosť obuvi zaisťuje plná špička a nastaviteľný opasok na päte.

Zvršok a pätový opasok sú vyrobené z prírodnej kože. Prírodný materiál a perforácia hornej časti zaisťujú priedušnosť. Je vhodná aj pre osoby s halluxami. Výplň stielky tvorí mäkký gél, podporujúci prirodzený tvar chodidla, preto sú vhodné aj pre osoby, ktoré trápia ploché nohy. Dostupný je vo farebných variantoch: biela a čierna.

Model Mediline

Mediline

Zvršok a ozdobné pásiky sa vyrábajú z prírodnej kože. Remienok je možné polohovať - preklopiť dopredu či stiahnuť späť na pätu, aby sa model dal použiť ako sandále. Prírodný materiál a perforácia hornej časti zaisťuje priedušnosť. Je vhodná aj pre osoby s halluxami. Výplň stielky tvorí pamäťová pena, podporujúca prirodzený tvar chodidla. Dostupný je vo farebných variantoch: biela, čierna a perla.

Model Medica

Medica

Zvršok a remienky sa vyrábajú z prírodnej kože. Remienok je možné polohovať - preklopiť dopredu či stiahnuť späť na pätu, aby sa model dal použiť ako sandále. Je vhodná aj pre osoby s halluxami. Výplň stielky tvorí pamäťová pena, podporujúca prirodzený tvar chodidla. Dostupný je vo farebných variantoch: biela a čierna.

Model Soft

soft

Model je vybavený kovovou prackou, vďaka ktorej môžete topánku prispôsobiť výške vášho priehlavku. Prírodný materiál a perforácia hornej časti zaisťujú priedušnosť. Je vhodná aj pre osoby s halluxami. Výplň stielky tvorí pamäťová pena, podporujúca prirodzený tvar chodidla. Dostupný je vo farebných variantoch: béžová, strieborná, modrá, čierna, biela, perla a mint.